Prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u svibnju u Gospiću otvorene su od 4. siječnja do 31. ožujka 2024.

Nakon toga datuma prijave više neće biti moguće!

Prijave se ispunjavaju u pripremljenom obrascu koji se može preuzeti na poveznici: https://www.e-zupe.com/prijave/gospic/shkm  

Podaci potrebni za prijavu su: ime i prezime, spol, datum rođenja, OIB, veličina majice, broj mobitela, e-adresa, mjesto i župa iz koje dolaze te dolaze li na jedno noćenje ili dva (opcija dolaska u petak), samo za određene Nadbiskupije i Biskupije koje su jako udaljene od Gospićko-senjske biskupije.
Na Susret se mogu prijaviti mladi od 14 do 35 godina.


Kotizacija za SHKM iznosi 10 eura i ona uključuje majicu Susreta, obrok (sendvič, kolač, voće i vodu) te ostale materijale. Uplatnicu možete pronaći na službenoj stranici SHKM 2024, ili na ovom linku https://shkm.gospicko-senjska-biskupija.hr/kotizacija


Važno je napomenuti da se i mladi iz Gospićko-senjske biskupije, kao domaćini, također moraju prijaviti za sudjelovanje na SHKM-u kako bi dobili majice i ostali materijal. Prijaviti se mogu u svojim župama do 31. ožujka.

Susret hrvatske katoličke mladeži održava se 4. svibnja 2024. godine u Gospiću. Dvanaesti  put okupit će se mladi katolici na nacionalnom susretu, pod geslom „Radujte se za svoje mladosti” usp. (Prop 11,9).

  Novosti - Sve